Maxioms Pet

X

Caius Traian Dragomir

Caius Traian Dragomir (16 iulie 1939, Slatina, județul Olt) este un poet și eseist. Este fiul Polixeniei (născută Negreanu), profesoară de menaj, și al lui Coriolan Dragomir, medic veterinar. Urmează Liceul „Radu Greceanu" din Slatina, absolvit în 1956, și cursurile Universității de Medicină din București, între 1957 și 1963. Face o carieră de medic și cercetător în domeniul medicinei: asistent universitar, șef de laborator la Institutul „Victor Babeș" din București (1971-1989), cercetător, director (din 1999) al aceleiași instituții, director general al Institutului „Ana Aslan", profesor de biopsihologie la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila" din București (1995-1997). În 1971, obține titlul de doctor în științe medicale.

Trimite prin:

Maxioms de Caius Traian Dragomir

  ( comentarii )
  45  /  64  

Totala implinire si regasire intreaga, el poate fi viata sau poate fi moarte. Echilibru si decizie

Totala implinire si regasire intreaga, el poate fi viata sau poate fi moarte. Echilibru si decizie

  ( comentarii )
  49  /  62  

Foloseste intamplarea. Inchizi ochii si iti apropii lucrul pe care l-ai atins. Va fi ceva minunat, eventual viata, ori poate citește mai mult

Foloseste intamplarea. Inchizi ochii si iti apropii lucrul pe care l-ai atins. Va fi ceva minunat, eventual viata, ori poate moarte, dar, fara indoiala, iti va fi pe plac. Urat lucru nu este decat perfectul echilibru al nehotararii.

de Caius Traian Dragomir Găsit in: Citate despre Hotarare,
Trimite prin:
Maxioms Web Pet