Maxioms Pet

X

Dorel Dorian

Dorel Dorian (n. 6 mai 1930) a fost un deputat român în legislaturile 1996-2000 și 2000 - 2004, ales în municipiul București pe listele partidului Minorități.
În legislatura 1996-2000 a fost ales deputat în circumscripția electorală nr.41 București din partea FCER (Federația Comunităților Evreiești din România) și a făcut parte din Grupul parlamentar al minorităților naționale. A fost Secretar la Comisia pentru politică externă, Secretar la Comitetul Director al Grupului Român al Uniunii Interparlamentare (din feb. 1999) și Președinte la Grupul parlamentar de prietenie cu Statul Israel (din feb. 1997).
În legislatura 2000-2004 a fost ales deputat în circumscripția electorală nr.42 București, din partea aceleiași formațini politice, fiind Vicelider la Grupul parlamentar al minorităților naționale, Vicepreședinte la Comisia pentru politică externă, membru în Grupul parlamentar de prietenie cu Canada și în Grupul parlamentar de prietenie cu Statul Israel.

Trimite prin:

Maxioms de Dorel Dorian

  ( comentarii )
  58  /  38  

Privesc cu naturalete trecerea anilor, ca procesul este ireversibil si inevitabil. Stiu ca nu mai sunt foarte multi ani in citește mai mult

Privesc cu naturalete trecerea anilor, ca procesul este ireversibil si inevitabil. Stiu ca nu mai sunt foarte multi ani in fata. Imi doresc sa-mi pastrez vitalitatea spirituala in primul rand, o anumita voiciune a gandului si o anume libertate de a gandi care sa-mi onoreze ultimii ani. Sa am putere pe masura sperantelor si a proiectelor.

de Dorel Dorian Găsit in: Citate despre Timp,
Trimite prin:
Maxioms Web Pet