Maxioms Pet

X

James Allen

James Allen (n. 28 noiembrie 1864, Leicester, Anglia – d. 1912, Ilfracombe, Anglia) a fost un scriitor și filosof de naționalitate britanică, ce s-a remarcat prin lucrări motivaționale și de poezie.
Allen avea 15 ani când tatăl său, un om de afaceri, a fost jefuit și ucis. A părăsit școala pentru a munci în diverse ateliere de producție englezești. Ulterior, s-a căsătorit cu Lily L. Allen și a devenit ceea ce astăzi s-ar numi asistent administrativ într-o mare organizație.
La 38 de ani, inspirat de lucrările lui Lev Tolstoi, s-a retras din serviciu. Împreună cu soția și fiica lor, Nohra, s-a mutat într-o căsuță în Ilfracombe, Devon, Anglia, pentru a urma un trai în contemplare.

Trimite prin:

Maxioms de James Allen

  ( comentarii )
  31  /  40  

Visătorii sunt mântuitorii lumii.

Visătorii sunt mântuitorii lumii.

de James Allen Găsit in: Maxime despre visător,
Trimite prin:
  ( comentarii )
  19  /  29  

Omul se ridică şi se coboară singur. El se înalţă prin dreapta alegere. Ca făptură înzestrată cu forţă, inteligenţă şi citește mai mult

Omul se ridică şi se coboară singur. El se înalţă prin dreapta alegere. Ca făptură înzestrată cu forţă, inteligenţă şi iubire şi ca stăpân al propriilor gânduri, deţine cheia oricărei situaţii.

de James Allen Găsit in: Citate despre Inteligenta,
Trimite prin:
Maxioms Web Pet