Maxioms Pet

X

Julia Roberts

Julia Roberts (n. 28 octombrie 1967) este o actriță americană de film, mătușa Emmei Roberts, câștigătoare a premiului Oscar, pentru cel mai bun rol feminin din filmul inspirat de realitate, Erin Brockovich.
Pe numele său adevărat Julia Fiona Roberts s-a născut în Atlanta, Georgia, fiica lui Betty Lou și Walter Grandy Roberts. Părinții săi au fost baptiști și catolici și ea a crescut în religia romano-catolică. Fratele său mai mare, cu care a fost certată o perioadă, Eric Roberts și sora sa Lisa Roberts Gillan sunt amândoi actori. Părinții săi au fost actori și ei, dar și scenariști, au fondat Școala de Actorie din Atlanta. În cadrul grupei de copii, ei au lucrat inclusiv cu micuțul lui Martin Luther King. În semn de mulțumire, acesta i-a plătit acesteia spitalizarea atunci când a născut-o pe micușa Julia. Pentru că părinții au divorțat în 1971, Julia Roberts s-a mutat într-o suburbie a Atlantei. Tatăl ei însă a decedat când ea avea doar zece ani. În acest timp, ama ei se recăsătorise deja cu Michael Motes, cu care au avut încă o fiică, Nancy Motes.

Trimite prin:

Maxioms de Julia Roberts

  ( comentarii )
  19  /  23  

Dragostea adevarata nu vine la tine, trebuie sa existe in tine.

Dragostea adevarata nu vine la tine, trebuie sa existe in tine.

de Julia Roberts Găsit in: Citate despre Dragoste,
Trimite prin:
  ( comentarii )
  15  /  25  

Stii ca este vorba de dragoste adevarata atunci cand tot ceea ce iti doresti este ca persoana iubita sa fie citește mai mult

Stii ca este vorba de dragoste adevarata atunci cand tot ceea ce iti doresti este ca persoana iubita sa fie fericita, chiar daca tu nu esti parte din fericirea ei.

de Julia Roberts Găsit in: Citate despre Dragoste,
Trimite prin:
Maxioms Web Pet