Maxioms Pet

X

A.W. Tozer

Aiden Wilson Tozer (21 Aprilie 1897 - 12 Mai, 1963) a fost un pastor american creştin, predicator, autor, editor de revista, vorbitor, şi mentor spiritual. Pentru munca sa, el a primit două diplome onorifice de doctorat.

Trimite prin:

Maxioms de A.w. Tozer

  ( comentarii )
  38  /  54  

Un adevărat credincios este o ciudăţenie. El are o dragoste supremă pentru Cineva pe care niciodată nu l-a văzut; îi citește mai mult

Un adevărat credincios este o ciudăţenie. El are o dragoste supremă pentru Cineva pe care niciodată nu l-a văzut; îi vorbeşte cu familiaritate, zi de zi, Unuia pe care nu-l poate vedea; el se aşteaptă să meargă în ceruri pe baza meritelor Altcuiva; se goleşte singur de sine pentru a fi umplut de Altcineva; recunoaşte că a greşit pentru a putea fi socotit drept; se coboară pentru a fi ridicat; este cel mai puternic atunci când este cel mai slab; este cel mai bogat când este cel mai sărac, cel mai fericit când îi merge cel mai rău. El moare pentru a putea trăi; pierde pentru a putea câştiga; dăruieşte altora pentru a păstra pentru el. Vede nevăzutul; aude neauzitul şi cunoaşte necunoscutul.

de A.w. Tozer Găsit in: Maxime despre credincios,
Trimite prin:
  ( comentarii )
  46  /  38  

Credinţa nu este un act săvârşit o singură dată, ci o neîntreruptă privire aruncată din inimă lui Dumnezeu.

Credinţa nu este un act săvârşit o singură dată, ci o neîntreruptă privire aruncată din inimă lui Dumnezeu.

de A.w. Tozer Găsit in: Maxime despre credinţă,
Trimite prin:
Maxioms Web Pet