Maxioms Pet

X

Adam Garcia

Actorul si dansatorul Adam Garcia s-a născut la 01 iunie 1973, in Wahroonga, New South Wales, Australia. Tatăl sau este columbian.
Dansează de la 6 ani a studiat baletul si dansul la Capital Dance Studios din Sidney. S-a înscris la Knox Grammar School în Wahroonga, New South Wales, dar a renunţat la studii si s-a dedicat carierei de dansator profesionist.
A fondat trupa de dans All Tap Company împreună cu Dein Perry si a debutat in 1992, cu filmul muzical Hot Shoe Shuffle, devenit rapid foarte popular in Australia si prezentat in 1994 la The West End din Londra. A fost apoi distribuit in Grease (1995), Birdy (1997).

Trimite prin:

Maxioms de Adam Garcia

  ( comentarii )
  50  /  52  

E cea mai scofala sa fii parte a unei ceremonii de deschidere a unui eveniment, dar inspaimantator este ca 1,4 citește mai mult

E cea mai scofala sa fii parte a unei ceremonii de deschidere a unui eveniment, dar inspaimantator este ca 1,4 miliarde de oameni vad acest lucru.

de Adam Garcia Găsit in: Citate despre Umor,
Trimite prin:
  ( comentarii )
  56  /  52  

Oamenii au job-uri mult mai importante decat sa joace intr-un film si acest lucru ar trebui recunoscut, dar dintr-un motiv citește mai mult

Oamenii au job-uri mult mai importante decat sa joace intr-un film si acest lucru ar trebui recunoscut, dar dintr-un motiv care imi scapa, la mijloc sunt implicati multi bani si de aceea actorilor li se acorda un statut mai inalt, de cele mai multe ori, mai inalt decat merita. Sunt sigur va daca eram un sofer de autobuz, nimeni nu m-ar fi intervievat.

de Adam Garcia Găsit in: Citate despre Modestie,
Trimite prin:
Maxioms Web Pet